A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новини

Міжнародна науково-практична конференція учнів-членів Малої академії наук "Україна очима молодих"

7-8 червня 2023 року Національний центр «Мала академія наук України» спільно із Львівською обласною Малою академією наук учнівської молоді проведуть Міжнародну науково-практичну конференцію учнів-членів Малої академії наук «Україна очима молодих». Конференція відбудеться у форматі онлайн.

14:56 26.04.2023

Мобільний додаток «Reunite Ukraine» для пошуку осіб, зокрема дітей, що зникли безвісти

В Україні запрацював мобільний додаток, створений для пошуку дітей - його презентовано 06 квітня 2023 року в Києві. Основною функцією мобільного додатку «Reunite Ukraine» є пошук дітей, які безвісти зникли, а також возз’єднання членів сімей, які були внутрішньо переміщені, виїхали за межі України або були незаконно депортовані до російської федерації, білорусі чи тимчасово окупованих територій України.  

13:17 26.04.2023

Вітаємо переможницю обласного етапу Міжнародного екологічного конкурсу на тему "Душа села"

Вітаємо Мильцеву Лілію, ученицю Максимівського ліцею - (учитель Корольова Т.Р.), яка посіла ІІ місце у номінації "Екологічна сумка з мотивами сільських краєвидів"   в обласному етапі Міжнародного екологічного конкурсу на тему "Душа села"

15:27 24.04.2023

Конкурс "Кращі інклюзивні практики України-2023"

Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини» оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України – 2023». Його мета популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвід подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України. За результатами конкурсу буде визначено найкращих організаторів інклюзивних практик та створено збірник, у який увійдуть всі практики, які візьмуть участь у ньому.

12:37 24.04.2023

Програма захисту ментального здоров’я українців «Ти як?»

В межах Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської, та з метою інформаційного супроводження Ініціативи Міністерство культури та інформаційної політики України звертається до вас з наступним.

14:17 21.04.2023

Проєкт «Future English»

Запрошуємо долучитися до проєкту «Future English»  учителів англійської мови.

13:45 21.04.2023

Вхід для адміністратора