A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Конкурс малюнків на тему: «Допомога країн ЄС у боротьбі з російською агресією»

Дата: 26.04.2023 13:04
Кількість переглядів: 38

Запрошуємо до участі у конкурсі  малюнків на тему: «Допомога країн ЄС у боротьбі з російською агресією» в рамках святкування Дня Європи.

Умови конкурсу:

До участі у конкурсі  запрошуються діти 7-15 років.

Етапи проведення Конкурсу:

I етап – прийом конкурсних робіт з 24.04.2023 до 10.05.2023 ;

II етап – визначення переможця та оголошення результатів 18-19.05.2023;

III етап – нагородження переможців.

Умови подання конкурсних робіт та вимоги до них:

На Конкурс подається індивідуально підготовлений малюнок учасника Конкурсу, пов’язаний з тематикою Конкурсу.

Конкурсна робота виконується в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка) у форматі А3 або А4.

Конкурсна робота подається в електронному вигляді (сфотографована за допомогою фотоапарату, мобільного телефону, планшету) або відсканована (за допомогою оргтехніки належної якості) Управлінню зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Запорізької облдержадміністрації zoda.uzez@gmail.com до 14:00, 10.05.2023 з поміткою Конкурс на День Європи.

Надіслати можна не більше 1 (однієї) фотографії або скан-копії малюнку у форматі JPG, GIF, PNG. На фото роботи повинно бути вказано ПІБ дитини та назва навчального закладу.

Надсилаючи конкурсну роботу один із батьків (законний представник), який діє в інтересах дитини, яка є учасником Конкурсу вказує прізвище, ім’я, вік дитини та навчальний заклад, контактний телефон, тим самим, підтверджуючи повну згоду з умовами Конкурсу, а також згоду на публікацію малюнку (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права у подальшому.

Творчі роботи будуть розміщені 11.05.2023 на офіційній Facebook-сторінці Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності (https://www.facebook.com/Investment.ZODA).

Якщо ваша робота, не відповідає умовам та вимогам конкурсу, організатор має повне право не допустити цю роботу до конкурсу.

Голосування за конкурсні роботи та їх оцінювання:

Оцінювання конкурсних робіт відбувається за допомогою «Лайк» виключно на сторінці Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності у Фейсбук (https://www.facebook.com/Investment.ZODAдо 17.05.2023.

Визначення переможців та оголошення результатів Конкурсу:

Переможці визначаються за кількістю вподобань (лайків), а саме відмітки «Подобається».  Переможцем стає учасник, який набрав найбільшу кількість вподобань.

Оголошення результатів Конкурсу публікується на сторінці Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності у Фейсбук (https://www.facebook.com/Investment.ZODA) 19.05.2023.

Нагородження переможців:

Переможці Конкурсу нагороджуються заохочувальними призами від Представництва ЄС в Україні та Запорізької обласної військової адміністрації.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора