A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новини

Онлайн-курс "Історія українського громадянського суспільства"

Фондом Східна Європа спільно з Українським інститутом створено онлайн-курс "Історія українського громадянського суспільства" на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло! Онлайн-курс "Історія українського громадянського суспільства" про суспільно-політичні події та процеси на шляху становлення українського громадянського суспільства.

09:25 01.05.2024

Вітаємо з перемогою у у обласному етапі змагань з черліденгу в проекті «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Вітаємо команду «Рожевий фламінго» Максимівського ліцею, яка посіла ІІІ місце у обласному етапі змагань з черліденгу в проекті «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

15:41 30.04.2024

Вітаємо переможницю обласного конкурсу авторської дитячої і юнацької поезії та прози "Зима крокує - свята дарує"

Вітаємо Головачову Вікторію,  ученицю Михайло-Лукашівського ліцею (учитель Рожновська А.І.), яка посіла ІІ місце в обласному конкурсі авторської дитячої і юнацької поезії та прози "Зима крокує - свята дарує".

15:22 30.04.2024

Донбаський інститут техніки та менеджменту запрошує на навчання

Донбаський інститут техніки та менеджменту Закладу вищої освіти «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая» запрошує на навчання  в галузях інформатики, бізнесу, підприємництва, менеджменту та права різних рівнів освіти із застосуванням практичного використання найсучасніших досягнень науки.

15:12 30.04.2024

Вітаємо переможців  обласного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Подаруй мені казку"

Вітаємо учнів Максимівського ліцею - переможців  обласного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Подаруй мені казку", які посіли

14:23 25.04.2024

ІТ-конкурс «IT Reѕtart Ukraine»

Благодійна організація «Благодійний фонд «Повір у себе»  проводить Всеукраїнський ІТ-конкурсс «IT Restart Ukraine» (далі – Конкурс) для розвитку творчих ініціатив та стимулювання активності учнів для реалізації навчальних програм зі Scratchпрограмування і робототехніки, а також підтримки інноваційної та проєктної діяльності в закладах загальної середньої освіти.

12:53 25.04.2024

Вхід для адміністратора