A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новини

Інформаційна кампанія #BraveKidsUkraine «Круті в укритті»

Інформуємо, що з вересня 2023 року, за підтримки Міністерства освіти і науки України у партнерстві з Фондом Східна Європа, в Україні стартувала інформаційна кампанія #BraveKidsUkraine («Круті в укритті»), спрямована на психологічну підтримку дітей під час повітряних тривог. У межах кампанії відомі особистості з України та з-за кордону висловлюють слова підтримки дітям, які перебувають в укриттях, та пропонують прості психологічні практики для зниження тривожності.

14:52 14.03.2024

Відкритий регіональний турнір з робототехніки «Роботландія».

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради з 25 березня до 27 квітня 2024 року проводить Відкритий регіональний турнір з робототехніки «Роботландія».

13:18 14.03.2024

Сумський державний університет запрошує на підвищення кваліфікації педагогічних працівників

Сумський державний університет запрошує  підвищити кваліфікацію педагогічним працівникам за програмою підвищення кваліфікації «Запобігання та протидія булінгу у закладах освіти: нові реалії воєнного стану».

11:14 11.03.2024

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут запрошує на навчання

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснює підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу у Збройних Силах України.

10:34 11.03.2024

9 березня 2024 року Україна відзначатиме 210 річницю від дня народження видатного поета, художника, громадського діяча, титана духу й пророка Тараса Григоровича Шевченка.

9 березня 2024 року Україна відзначатиме 210 річницю від дня народження видатного поета, художника, громадського діяча, титана духу й пророка Тараса Григоровича Шевченка.

11:42 06.03.2024

Третій Всеукраїнський конкурс декоративно-ужиткового, прикладного та образотворчого мистецтва «Світла Пасха – світлий рік»

Запрошуємо взяти участь у Третьому Всеукраїнському конкурсі декоративно-ужиткового, прикладного та образотворчого мистецтва «Світла Пасха – світлий рік» 

13:41 01.03.2024

Антибулінг

У рамках здійснення парламентського контролю відповідно до статей 1, 3 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» під час моніторингу інформації, розміщеної в ЗМІ та соціальних мережах, було виявлено повідомлення, що мають ознаки ймовірного кібербулінгу та можуть призвести до порушення прав та інтересів дітей.

13:27 01.03.2024

Проєкт для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання»

Міністерство освіти і науки України, Громадська спілка «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні реалізують проєкт для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання».

11:30 01.03.2024

Вхід для адміністратора