A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Новини

Методичні рекомендації "Впровадження професійного стандарту "Фахівець з питань молоді (молодіжний працівник)"

Методичні рекомендації розроблені за підтримки проєкту ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії та за експертної участі Ольги Резніченко, Світлани Назарук, Лесі Мукосеєвої та Наталії Рудницької. Думки, висновки чи рекомендації належать авторам чи упорядникам видання та не обов’язково відображають погляди Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ Данії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агентств ООН. Методичні рекомендації впровадження професійного стандарту «Фахівець з питань молоді (молодіжний працівник)» / Міністерство молоді та спорту України, ПРООН в  Україні, Всеукраїнський молодіжний центр – Київ, 2023. – 78 стр.

19:50 14.02.2024

Вітаємо з ПЕРЕМОГОЮ в обласному конкурсі дитячої та юнацької творчості "Збережемо Україну разом"

ЗАХАРОВУ ЄЛИЗАВЕТУ, ученицю Московської гімназії (вчитель Линник О.М.) Вітаємо з  ПЕРЕМОГОЮ  в обласному конкурсі дитячої та юнацької творчості "Збережемо Україну разом"- ІІ місце у номінації "Літературна творчість"

18:27 14.02.2024

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Указом Президента України від 11.02.2004 № 180/2004 встановлено День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Запровадження цього пам’ятного дня було приурочено до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану у 1989 році.

21:27 13.02.2024

Вітаємо переможця обласного етапу Всеукраїнської фотовиставки до Дня Соборності України: "Україна - це ми!"

Вітаємо Зайцева Олександра, учня Максимівського ліцею (учитель Корольова Т.Р.) - переможця обласного етапу Всеукраїнської фотовиставки до Дня Соборності України: "Україна - це ми!", який посів ІІ місце 

10:57 12.02.2024

Результати проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів "Нові технології у новій школі"

Наказ Департаменту освіти і науки ЗОДА від 06.02.2024 № 046 "Про результати проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів  "Нові технології у новій школі"

09:39 09.02.2024

Вхід для адміністратора