A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Події

Від ЮНІСЕФ спільно з Міністерством освіти і науки України наша громада отримала 4 хромбуки.

Від ЮНІСЕФ спільно з Міністерством освіти і науки України наша громада отримала 4 хромбуки. Відповідно до контингенту ці гаджети передано у заклади освіти, а вони передали на тимчасове користування дітям певної категорії.

13:28 24.04.2023

Гаджети педагогычним працывникам

Сьогодні, 14.04.2023 року, сільський голова Михайло-Лукашівської сільської ради Елена Байдукова в урочистій обстановці вручила педагогічним працівникам ноутбуки, які надійшли за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти GBC -Education) та проєкту "Цифровий актив для України компанії " НР" та "Microsoft".

13:42 14.04.2023

Робоча нарада керівників закладів освіти

Вже не вперше поліцейські офіцери громади Андрей Корнет та Александр Нестеров завітали на робочу нараду керівників закладів освіти Михайло-Лукашівської сільської ради, щоб поговорити про нагальні проблеми закладів, надати слушні поради керівникам та вирішити питання щодо продовження практики проведення онлайн- зустрічей із здобувачами освіти та їх батьками. Директори ЗЗСО вдячні ПОГам за розуміння проблем, які виникають, надання консультацій, допомогу та підтримку.

13:44 05.04.2023

Спробували - вдалося! Радіємо успіхам. Молодці!

11 березня 2023 року команда Михайло-Лукашівської територіальної громади брала участь в обласній спартакіаді серед керівників і фахівців місцевих осередків, вчителів фізичної культури, відповідальних за розвиток фізичної культури і спорту в територіальних громадах.

13:49 14.03.2023

Акція

Михайло-Лукашівському ліцею Михайло-Лукашівської сільської ради Запорізької області надійшла посилка від #flowers4school. Сьогодні погодні умови були сприятливими для посадки цибулинок. Дякуємо організаторам благодійного проєкту інтернет -магазину для саду та городу Florida.ua та виробникам квітів із Нідерландів за надану можливість озеленити гарними квітами шкільне подвір'я.

16:48 04.01.2023

Вхід для адміністратора