A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Конкурс дитячого та юнацького театрального мистецтва "Юні зірки Мельпомени"

Дата: 03.05.2024 09:08
Кількість переглядів: 6

За інформацією Закарпатської обласної державної адміністрації у травні 2024 року в Закарпатській області відбудеться відкритий фестиваль-конкурс дитячого та юнацького театрального мистецтва «Юні зірки Мельпомени».

Фестиваль-конкурс проводиться з метою сприяння розвитку і популяризації дитячого та юнацького театрального мистецтва, покращення професійної і виконавської майстерності режисерів та акторів аматорських колективів, формування естетичного смаку дітей та молоді засобами театрального мистецтва. До участі запрошуються аматорські театральні колективи закладів культури клубного типу, закладів освіти, театральних студій. Захід проводиться у змішаному форматі.

16 травня 2024 року відбудеться перегляд конкурсних програм членами журі в онлайн режимі.

26 травня 2024 року - нагородження переможців та гала-концерт у м. Берегово у приміщенні комунального закладу «Закарпатський обласний угорський драматичний театр» Закарпатської обласної ради.

Заявки та програми конкурсного виступу надсилаються до 13 травня 2024 року включно на адресу комунального закладу «Закарпатський обласний угорський драматичний театр» Закарпатської обласної ради: вул. А. Волошина, 18, м. Ужгород, 88000 або на електронну пошту: iunizirkymelpomeny@gmail.com.

Телефон для довідок: 068 982 53 31 - Губена Крістіна (Пн. - Пт. з 10.00 до 16.00 год.).

З положенням про фестиваль-конкурс можна ознайомитись за посиланням https://zakfolkcenter.info

Фейсбук 


« повернутися

Вхід для адміністратора