A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний відкритий конкурс відеоробіт «Чарівними місцями»

Дата: 09.04.2024 15:33
Кількість переглядів: 13

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради з 29 квітня по 03 травня 2024 року  буде проводити Обласний відкритий конкурс відеоробіт «Чарівними місцями».

До участі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти. 

Заявка на участь у Конкурсі надсилається з 29 квітня по 3 травня 2024 року включно за формою https://forms.gle/QN8SYEsBsjKrzyVa8 .

Відео необхідно викласти на хостингу YouTube та поширити  у соціальній мережі Facebook. Під час публікації на Facebook в описі вказати:

  • назва відеороботи;

  • прізвище та ім’я автора (авторів), назва гуртка, класу чи творчого об’єднання, заклад освіти;

  • коротку анотацію відео;

  • хештеги: #чарівними_місцями_2024, #центр_туризму, хештег номінації. За бажанням, можливе додавання хештегів своїх закладів освіти та організацій.

У відео можливе додавання музичного супроводу. Відеоролик може бути створений будь-якими доступними засобами. Під час зйомки та відеомонтажу можуть бути використані будь-які спеціальні програми, методи, способи та інструменти створення відеоматеріалу.

Обов’язковою умовою є особиста презентація авторами описуваних місць у відеороликах (можна комбінувати – з додаванням закадрового голосу). Вітається зйомка на місцевості, але враховуючи усі заходи з техніки безпеки у воєнний стан. Можливе створення відео, використовуючи раніше відзнятий матеріал, але з вказанням дати зйомки. 

В кінці відеоролику необхідно вказати джерела та літературу (окремим слайдом чи картинкою), якою користувались при підготовці та створенні матеріалу

РЕГЛАМЕНТ проведення ІІ Обласного відкритого конкурсу відеоробіт «ЧАРІВНИМИ МІСЦЯМИ»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора