A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з перейменування села Московка Михайло-Лукашівської територіальної громади

Дата: 26.03.2024 19:53
Кількість переглядів: 22

https://mihaylolukasheve-rada.gov.ua/news/1711446586/

На підставі розпорядження Михайло-ЛУкашівського сільського голови від 21.03.2024 №49 ОД " Про проведення громадського обговорення щодо перейменування чела Московка Михайло-ЛУкашівської територіальної громади", керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні»,    «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України», рішенням Михайло-Лукашівської сільської ради від 23 лютого 2024 року № 53 «Про  заходи щодо перейменування населених пунктів Михайло-Лукашівської  територіальної громади», розпорядженням сільського голови від 26 лютого 2024 року № 34 ОД «Про затвердження порядку роботи та складу робочої групи з перейменування села Московка, що належить до населеного  пункту Михайло-Лукашівської  сільської  територіальної громади », враховуючи рекомендації Українського інституту національної пам’яті, яким визначено перелік населених пунктів, назви яких містять російську імперську символіку, до складу якого увійшло село Московка Михайло-Лукашівської територіальної громади, оголошується проведення громадського обговорення з перейменування села Московка Михайло-Лукашівської територіальної громади.

Організатор громадського обговорення: відділ освіти, культури, молоді та спорту Михайло-Лукашівської сільської ради (відповідальна особа Шинкаренко Тетяна Вікторівна, начальник відділу).

Суб’єкти, що вносять пропозиції з перейменування села Московка Михайло- Лукашівської територіальної громади: робоча група.

Тривалість громадського обговорення: один місяць з дати винесення розпорядження сільського голови про проведення громадського обговорення щодо перейменування населеного пункту (21.03.2024 -21.04.2024) .

Форма та етапи проведення:

І етап – проведення членами робочої групи зустрічей-опитувань з жителями села Московка, збір пропозицій (21.03.2024- 05.04.2024);

ІІ етап – проведення онлайн-опитування щодо визначення пропозиції  щодо перейменування населеного пункту (06.04.2024-14.04.2024). 

ІІІ етап – узагальнення результатів громадського обговорення; подання на перейменування Об’єктів на розгляд ради(15.04.2024-21.04.2024);

Подання пропозицій (зауважень): пропозиції подаються у письмовій формі;

  • Письмові пропозиції надсилаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.
  • Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Електронна адреса: vokmslukasheve@ukr.net

Поштова адреса: Запорізька обл., Запорізький р-н, с.Михайло-Лукашеве, вул. Космічна, буд. 8, Відділ освіти, культури, молоді та спорту.

Телефон: 0975906419

Результути громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Михайло-Лукашівської сільської ради та на сайті організатора громадського обговорення.

 

Додаткова інформація:

Перелік назв населених пунктів, які містять символіку російської імперської політики розміщено на сайті Українського інституту національної пам'яті за посиланням: https://uinp.gov.ua/ та у додатку

ФОРМА ДЛЯ НАДАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ 


« повернутися

Вхід для адміністратора