A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Про проведення 4-5 хвилі конкурсу «Шкільний урок волонтерства»

Дата: 17.03.2024 14:58
Кількість переглядів: 17

З 11 березня по 20 травня 2024 року стартує 4-5 хвиля конкурсу «Шкільний урок волонтерства» (далі – Конкурс). Стартовий вебінар пройде 19 березня 2024 року о 16.00.

Організаторами Конкурсу є: ГО «Українська Волонтерська Служба», ГО «Рух Олександра Педана «ДЖУНІОРС» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Міністерства освіти та науки України, Міністерства молоді та спорту України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Участь у Конкурсі безоплатна. Конкурс проводиться у всіх областях України, окрім тимчасово окупованих територій та реалізується у форматі уроку для учнів 8-12 класів.

Умови Конкурсу:

1.Зареєструватися за покликанням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfajCuuI4XKOVozoYXM__JHLvW5MF6f38Y7-l7paGI0rIF_pA/viewform в формі реєстрації вказати пункт «Освітяни».

2. Після заповнення анкети, зареєстровані вчителі отримають на електронну пошту методичні матеріали для проведення уроку.

Українська Волонтерська Служба надає: посібник для вчителя, план уроку, презентацію та роздаткові матеріали. Матеріали уроку можна адаптовувати під онлайн або офлайн формат уроку. Також можна запросити провести урок професійного тренера через сайт проєкту https://school.volunteer.country/

3. Провести уроки шкільного волонтерства.

4. Заповнити звіт на сайті https://school.volunteer.country/ або за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5jiMOjYly9ITZ-TD3RbqiTNy2cuC6xZBwMJDQfp4znrcgbQ/viewform в формі звіту обов’язково треба вказати пункт «Освітянин», надати інформацію про час, місце та інші деталі уроку, а також долучити 2-4 фотографії з проведеного Шкільного уроку волонтерства.

Конкурс проходить у дві хвилі:

-4 хвиля – з 11 березня по 25 березня 2024 року. Оголошення переможців 4 хвилі відбудеться 30 березня 2024 року.

-5 хвиля – з 26 березня по 20 травня 2024 року. Оголошення переможців 5 хвилі відбудеться 30 травня 2024 року.

Критерії відбору переможців:

· кількість проведених уроків;

· проведення уроку з використанням авторського компоненту;

· проведення додаткових волонтерських та рухових активностей в своєму закладі з метою активізації дітей.

За участь у Конкурсі кожен вчитель/-ка отримають сертифікат підвищення кваліфікації на 30 годин/1 ЄКТС, а переможці – подарунки від наших партнерів.

В кожній хвилі визначається 10 переможців, які отримають цінні подарунки вартістю до 2000 грн (павербанки, портативні колонки). Переможців Конкурсу буде оголошено на сторінках ГО «Рух Олександра Педана «ДЖУНІОРС» в соціальних мережах (Facebook, Instagram).

19 березня 2024 року о 16.00 відбудеться Всеукраїнський вебінар «Старт ІV хвилі Шкільного уроку волонтерства» (далі – Вебінар).

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/435Fgfv , а також можна доєднатися за покликанням на YouTube-каналі: https://www.youtube.com/watch?v=dsD42GmKwzA

 На Вебінарі організатори:

- розкажуть про грантовий конкурс «Шкільний урок волонтерства» (далі – Конкурс);

- оголосять нові амбітні цілі та умови участі у Конкурсі для освітян;

- нададуть відповіді на запитання учасників.


« повернутися

Вхід для адміністратора