A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Навчання для населення завдяки грантовому проєкту

Дата: 17.03.2024 14:15
Кількість переглядів: 13

 

Група самодопомоги села Максимівка «Незламні» спільно з групою самодопомоги села Московка «Маю право» продовжує реалізовувати спільний грантовий проєкт «Ти як?»

Одним із заходів та завдань проєкту є проведення навчання жінок та дівчат відповідної території. Найбільш поширеною формою нині є тренінги.

Тож сьогодні, 13 березня 2024 року, для жіночого населення села Максимівка було проведено тренінг «Психологічне відновлення в умовах війни», під час якого психологиня Оксана Чорна допомогла присутнім більш детально розібратися із поняттям «стрес», з причинами та наслідками, які спричиняє це явище. Працювали в групах, спробували практичні вправи на регуляцію емоційного стану, отримали цінні рекомендації щодо психологічного відновлення в умовах війни, цікавою була вправа «Шукаємо ресурси», кожна учасниця створила «Колесо життєвого балансу», також мали можливість задати запитання та отримати відповіді на них.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, корисно та цікаво. Дякуємо усім, хто причетний до даної події.

Захід відбувся в рамках реалізації проєкту "Розбудова мирного, демократичного гендерно-рівноправного суспільства в Україні - Фаза ІІ", який реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві зі Структурою "ООН Жінки" у Сумській, Чернігівській, Кіровоградській, Запорізькій областях за фінансової підтримки Уряду Норвегії.

Щиро дякуємо за співпрацю ГО "Безпечний простір"

БО "БФ "СПІЛЬНОТА НЕБАЙДУЖИХ " - за можливість реалізувати спільний проєкт "ТИ ЯК?" с.Московка та с Максимівка

#УЖФ

https://www.facebook.com/groups/912939746229384/permalink/1539829920207027/


« повернутися

Вхід для адміністратора