A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Проєкт для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання»

Дата: 01.03.2024 11:30
Кількість переглядів: 12

Міністерство освіти і науки України, Громадська спілка «Освіторія» за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні реалізують проєкт для навчання педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «ДІЗНайся: про дистанційне і змішане навчання».

Метою проєкту є підвищення кваліфікації вчителів у створенні ефективних уроків для різних форматів навчання – дистанційного, змішаного та очного за допомогою сучасних педагогічних технологій, новітніх цифрових інструментів та сервісів. Проєкт розраховано на вчителів усіх рівнів освіти (початкова, середня, старша школа, а також усіх шкільних предметів (суспільногуманітарної та природничо-математичної галузей).

Навчання відбувається у змішаному форматі:

-проходження онлайн-курсу на платформі О.Університет https://osvitoria.university/courses/diznaysia/;

- участь в очних тренінгах для вчителів у регіонах

Курс підвищення кваліфікації розроблений відповідно до вимог постанов Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників», від 27 грудня 2019 р. № 1133 «Про внесення змін до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників», а також з урахуванням вимог Державного стандарту базової середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2020 р. № 898 «Про деякі питання державних стандартів повної загальної середньої освіти».

Тривалість програми складає 45 годин (1,5 кредити ЄКТС): 30 год (1 кредит ЄКТС) дистанційно, 15 год (0,5 кредиту ЄКТС) - очний тренінг

Для участі в очних тренінгах вчителям необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/oTwszUyE81AYjVA79

 


« повернутися

Вхід для адміністратора