A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Тиждень грошей

Дата: 25.02.2024 12:04
Кількість переглядів: 137

 З 18 по 24 березня 2024 в Україні буде відзначати Всесвітній тиждень грошей (англ. Global Money Week 2024), у якому щороку беруть участь більше ніж 100 країн світу. Національний банк України є офіційним координатором Global Money Week в Україні.

Всесвітній тиждень грошей – це щорічна всесвітня кампанія з підвищення фінансової обізнаності, яка підкреслює важливість того, щоб молоді люди з раннього віку були фінансово обізнаними, поступово опановували навички, здобували знання, формували менталітет і поведінкові моделі, потрібні для прийняття зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового процвітання і фінансової стійкості.

 “Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнєˮ – це офіційна тема Global Money Week у 2024 році. Вона фокусується на безпечному управлінні грошима та підкреслює важливість відповідального та інформованого ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші.

Національний банк з цієї нагоди готує низку заходів із фінансової грамотності, ураховуючи різні вікові групи та формати участі:

1) конкурси для дошкільнят, учнів і студентів;

2) конкурси для педагогів;

3) конкурс для найактивніших закладів освіти;

4) змагання European Money Quiz 2024;

5) вебінари та віртуальні екскурсії від експертів і партнерів Національного банку.

 Дати проведення заходів: із 18 до 24 березня 2024 року. Як педагогам долучитися до заходів:

1) заповнити форму для реєстрації до 15 березня 2024 року: https://forms.gle/3QePdXJvwQJeFJ1U6;

2) зареєструватися на онлайн-зустріч з організаторами 01 березня 2024 року о 15.00 за посиланням: https://cutt.ly/WwZ63KPu.

Отримати відповіді на додаткові запитання можна, надіславши їх на електронну адресу: talan@bank.gov.ua, зазначивши в темі листа “Global Money Week”.

Дізнатися більше про заходи й умови конкурсів, знайти посилання на навчальні матеріали, які допоможуть підготуватися до проведення Всесвітнього тижня грошей, можна на лендингу Національного банку: https://events.bank.gov.ua/gmw2024.  

Повну інформацію також буде розміщено на вебсайті Центру фінансових знань “Таланˮ: https://talan.bank.gov.ua/  та на його сторінках у соціальних мережах.


« повернутися

Вхід для адміністратора