A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Про проведення ХХV ювілейної міжнародної науково-практичної  конференції "Відновлювана енергетика та енергоефективність у ХХІ столітті".

Дата: 22.02.2024 13:40
Кількість переглядів: 16

    Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Інститутом відновлюваної енергетики НАН України, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» 22 - 24 травня буде проведено молодіжну секцію для школярів в рамках XXV ювілейної міжнародної науково-практичної конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті» (далі - конференція).

До участі у конференції запрошуються здобувані освіти 9 - 11 класів закладів загальної середньої освіти  - учні - члени Малої академії наук України.

Для участі у конференції необхідно до 15 березня 2024 року заповнити онлайн заявку розміщену за посиланням https://forms.gle/qXKAotehbfwqCbnQ8.

Організаційний комітет лишає за собою право відхилити матеріали, якщо вони не відповідають вимогам або тематиці конференції.

Інформація щодо подальшої участі у конференції буде надіслана на електронні адреси учасників, зазначені в заявці.

За результатами конференції учасники отримають сертифікат та збірник тез конференції.

Детальну інформацію та вимоги до оформлення тез розміщено на сайті https://man.gov.ua/events/mizhnarodna-naukovo-praktichna-konferenciya-vidnovlyuvana-energetika-ta-energoefektivnists-u-hhi-stolitti

Реєстраційна заявка: 

https://forms.gle/cahb1ovaaP2QkEqS7


« повернутися

Вхід для адміністратора