A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Всеукраїнський конкурс юних дослідників «Кристали»

Дата: 22.02.2024 13:30
Кількість переглядів: 71

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради протягом лютого-березня проводить обласний етап Всеукраїнського конкурсу юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського (далі Конкурс).

Інформацію щодо участі у Конкурсі 

https://docs.google.com/document/d/1mFkQPWonvNE1wmX9e19AgnDNQkqEeTx1/edit?usp=drive_link&ouid=113497278290723828900&rtpof=true&sd=true

Учасники середньої вікової категорії у 2024 році вирощують кристали з мідного купоросу (хімічна формула CuSO4·5H2O). Кожний учасник має право представити на Конкурс лише одну роботу. До участі в Конкурсі будуть допущені роботи від зареєстрованих учасників. Кристали, які не відповідають умовам Конкурсу (невідповідність речовини, її маси), журі не оцінюватиме.

Для участі в обласному етапі Конкурсу, вирощені кристали надсилаються кур’єрською доставкою до 20 березня 2024 року на адресу комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради (вул. Чарівна, 11, ЗОЦЕНТУМ, м. Запоріжжя, 69068) та фото учасника з вирощеним кристалом на E-mail: tktatvas@gmail.com. Відповідальна особа: Ткаченко Тетяна Василівна, тел. (099) 791 69 25.

Якщо учасник не має можливості надіслати вирощений кристал, можна надіслати відеосюжет тривалістю до 3 хв (або відповідне посилання на нього) про процес вирощування кристалу та кінцевий результат зі своїми коментарями на електронні адреси: tktatvas@gmail.com та crystals.lviv@gmail.com .

Зареєстровані учасники Конкурсу старшої вікової категорії (13–18 років) подають  тези науково-дослідницької роботи на тему «Структура та форми кристалів» українською чи англійською (на вибір) до 20 березня 2024 року на електронні адреси: tktatvas@gmail.com та crystals.lviv@gmail.com .


« повернутися

Вхід для адміністратора