A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля наш спільний дім»

Дата: 19.02.2024 09:45
Кількість переглядів: 118

Запрошуємо взяти участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля наш спільний дім», який проводить комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради (далі – Центр) з  20 лютого по 15 квітня 2024 року.

Тема заходу «Земле моя, Україна! Ти вічно будеш жити!».

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс «Земля наш спільний дім», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14.05.2012 р. № 573 командам-учасникам пропонується заздалегідь записати та розмістити на каналі Youtube:

- відеролик, який має демонструвати презентацію еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності коллективу (тривалість до 5 хв.);

 - відеозапис конкурсного виступу, в якому має бути розкрита тема заходу (тривалість до 20 хв.).

До 15 квітня 2024 року необхідно:

-заповнити заявку про участь у Конкурсі (додаток).

-на електронну адресу: kzzocentum@ukr.net надіслати посилання на відеоматеріали із відкритим доступом, сценарій виступу (документ Word, формат doc, docx) та фото колективу (тема листа «Конкурс «Земля наш спільний дім - 2024»).

Лист КЗ «ЗОЦЕНТУМ» ЗОР від 15.02.2024№ 28 "Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Земля наш спільний дім»

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора