A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

Дата: 14.02.2024 20:17
Кількість переглядів: 164

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради оголошує проведення з лютого по березень 2024 року обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» (далі-Конкурс).

Конкурс проводиться  з метою актуалізації уваги учнівської молоді до вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та гуманного ставлення до тварин.

До участі в конкурсі запрошуються учні 7-9 класів закладів загальної середньої  освіти.

Конкурс проводиться в заочному форматі.

Кількість робіт від закладу освіти – 3-5 малюнків (тематика малюнків «Тваринний світ Запорізького краю», «Представники різних зоогеографічних зон світу»).

Вимоги до конкурсних робіт:

- малюнки подаються у зазначений термін;

- до кожної роботи додається етикетка (10 x 6см), на зворотній стороні малюнка: назва роботи, прізвище, ім'я автора, ПІБ керівника , контактний телефон, техніка виконання, повна назва навчального закладу, клас;

- формат малюнка - А 2;

- матеріали: гуаш, акварель, воскова крейда.

Критерії оцінювання конкурсних робіт:

- художня виразність;

- реальність вигляду і характерних ознак птахів і ссавців регіону, зоогеографічних областей світу;

- оригінальність композиційного рішення;

- індивідуальність і креативність творчого почерку.

Для участі  в  Конкурсі необхідно до 08 березня 2024 року  надіслати  конкурсні малюнки в паперовому вигляді на адресу ЗОЦЕНТУМ: 69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11 та заявку і фото цього малюнку за формою (додаток) з позначкою «Зоологічна галерея» на електронну адресу kzzocentum@ukr.net 

Автори кращих робіт будуть відзначені грамотами комунального  закладу  «Запорізький  обласний  центр  еколого-натуралістичної  творчості  учнівської  молоді»  Запорізької  обласної  ради. 

Кращі малюнки будуть надіслані до Національного еколого-натуралістичного центру для участі у Всеукраїнському етапі Конкурсу.

Лист КЗ "ЗОЦЕНТУМ" ЗОР від 12.02.2024 № 23 "Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка  «Зоологічна галерея»

Матеріали учасників обласного етапу будуть оприлюднені на сайті www.zocentum.com 


« повернутися

Вхід для адміністратора