A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Відкриття спортивного майданчика "Активні парки -локації здорової України"

Дата: 11.09.2023 12:01
Кількість переглядів: 17

"Активні парки-локації здорової України"-проєкт, який входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського " Здорова Україна" має на меті покращення фізичного здоров'я громадян.

Дякуючи ЗСУ, мали можливість сьогодні, 9 вересня 2023 року, в день фізичної культури та спорту, урочисто відкрити та презентувати населенню села Привільне Михайло-Лукашівської сільської ради спортивний майданчик "Активні парки -локації здорової України"

Голова громади Елена Байдукова привітала усіх присутніх зі святом спорту, а також, на покращення матеріальної бази з фізичної культури, вручила вчителям фізичної культури закладів освіти сертифікати на 10 000 грн. та на заклади культури - директору КЗ "Центр культури та дозвілля" Сертифікат на 20 000 грн.

Завітали на свято і Боги Олімпу.

Цікавими були спортивні та патріотичні танці учасниць колективу " Активні парки Михайло-Лукашівської громади ", руханка від тренерки Яна Білецька , авторська пісня приурочена події, Володимира Хачова.

І яке ж спортивне свято без козацької каші?

Тож, дякуючи зусиллям Михайло-Лукашівської сільської ради, зокрема голови громади Олени Миколаївни, дітлахи, молодь та активне старше покоління має можливість активного відпочинку на встановленому майданчику.

Віримо, що ПЕРЕМОГА скоро настане і зможемо такі майданчики встановлювати в наших населених пунктах.

Здорова Україна - це сила і міць нашої держави!

https://www.facebook.com/groups/912939746229384/permalink/1435822340607786/?mibextid=c7yyfP


« повернутися

Вхід для адміністратора