A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Математичний конкурс «Математика. Логіка. Інтелект»

Дата: 05.05.2023 12:29
Кількість переглядів: 42

Запрошуємо до участі у математичному  конкурсі  «Математика. Логіка. Інтелект»

Інформаційний лист про проведення конкурсу «Математика. Логіка. Інтелект»

Факультет фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти, кафедра математики та методики навчання математики Бердянського державного педагогічного університету запрошує учнів 10-11 класів спробувати свої сили у дистанційному конкурсі-тренінгу «Математика. Логіка. Інтелект». Навчання в старшій школі є дуже відповідальним періодом, коли кожен учень готується до зовнішнього незалежного оцінювання, обирає майбутню професію та подальшу освітню траєкторію. Утім успіх навчання в закладах вищої освіти напряму залежить від інтелектуальних здібностей, гнучкості мислення, вмінь працювати з інформацією та приймати на її основі аргументовані рішення.

 Участь у дистанційному конкурсі «Математика. Логіка. Інтелект» передбачає змагання на найкраще, оригінальне розв’язання 6 математичних, логічних і ситуаційних задач трьох рівнів складності (А, Б, В), але кожен учасник має самостійно обрати та подати розв’язки лише трьох задач із усіх запропонованих. При цьому рівні складності завдань учасникам заздалегідь не повідомляються, задачі подаються у довільному порядку, натомість зміст завдань передбачений таким чином, щоб забезпечити рівні можливості для найкращих досягнень учнів як одинадцятих, так і десятих класів. Оцінювання результатів літерне, у відповідності до рівня складності розв’язаних завдань. За правильне розв’язання трьох найпростіших задач учасник отримує сумарну оцінку ААА, а найвищий результат відповідно буде оцінений як ВВВ.

 Конкурс триватиме з 08 по 14 травня 2023 року.

 У заявці на участь зазначається прізвище, ім’я, школа, клас учня/учениці. По завершенню конкурсної частини (з 15 травня) учасники отримають доступ до варіантів розв’язань задач.

Для реєстрації, починаючи з 9:00 08 травня, треба скористатися ресурсом https://sites.google.com/view/math-logic-intelligence/%D1%80%D0%B5%D1%94%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8F


« повернутися

Вхід для адміністратора