A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Переможна марка юних натуралістів»

Дата: 05.04.2023 15:05
Кількість переглядів: 235

 Запрошуємо до участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Переможна марка юних натуралістів", який проводиться з метою формування патріотичних поглядів як духовно-морального принципу особистості, творчих потенціалів учнівської молоді, формування любові до української творчості та належного вшанування пам’яті героїв та героїнь України.

Завдання конкурсу полягає у створенні натуралістично-патріотичної марки та в заохоченні молоді до підняття національного духу.

Організатор конкурсу - Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді

Термін проведення: з квітня по 01травня 2023 року  

         До участі у конкурсі запрошується учнівська молодь 5-11 класів закладів загальної середньої освіти.

         Надіслані роботи повинні бути виконані на високому рівні, мати естетичний вигляд та якісне виконання. Від кожного закладу освіти приймаються не більше ніж 1-2 творчі роботи.

Роботи, представлені на конкурс обов’язково повинні мати супроводжуючі документи:

  1. заявка, в якій наводяться такі дані: прізвище, ім’я, по батькові та вік автора, назву роботи, клас, повну назву навчального закладу із зазначенням області, ПІБ керівника (обов’язково);
  2. конкурсна робота – патріотичний малюнок (бажано фарбами гуаш або акварель) формату А4 (та його кольоровий ескіз на електронну пошту nata.avramko@gmail.comу форматі jpeg, розмір фото не менше 1600 пікселів по короткій стороні, розмір файлу не більше 10 МБ) на тему відновлення України, збереження національної української культури, вшанування пам’яті героїв та героїнь України.

         Для участі в обласному етапі конкурсу необхідно до 01 травня 2023 року надіслати творчі роботи на адресу ЗОЦЕНТУМ: 69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11 (обов’язково кур’єрською доставкою) та на електронну пошту nata.avramko@gmail.com.

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників обласного етапу конкурсу. Результати обласного етапу будуть оприлюднені на сайті www.zocentum.com (розділ – нормативні документи).

Детальна інформація – за телефоном: (097) 807-12-91 (Наталія Вікторівна Авраменко – координатор заходу).

Роботи переможців обласного етапу конкурсу «Переможна марка юних натуралістів» будуть відправлені в Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, де будуть нагороджуватися дипломами відповідного ступеня.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора