A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний онлайн-конкурс художньо-технічної творчості "TexnoEkoStyle"

Дата: 27.03.2023 08:46
Кількість переглядів: 23

Запрошуємо до участі у обласному онлайн-конкурсі художньо-технічної творчості "TexnoEkoStyle" здобувачів дошкільної, загальноосвітньої середньої освіти віком від 6 до 18 років.

Прийом заявок до 20 квітня 2023 року.

 Вікові категорії учасників:

молодша - (6-10) років;

старша – (11-18) років.

Номінації:

Художньо-технічна творчість

«Я - інженер. Відбудова України!» (моделі спеціальної техніки, роботизованих пристроїв, і т.д.). Вироби з непридатного матеріалу (з картону, паперу, які були у вжитку, з одноразових стаканчиків, залишків тканини, зламаних деталей від пристроїв, іграшок тощо).

«Життя в стилі Еко» друге життя упаковки (вироби з пластикових пляшок, пакетів, баночок та ін. упаковки, окрім поліетиленових пакетів).

Комп’ютерна графіка «Апсайклінг. Мистецтво перетворення». Електронні роботи, виконані за допомогою комп’ютерних програм. Приймаються роботи тільки у форматі JPEG.

 Електронний варіант заявки на участь в усіх номінаціях обов’язково заповнюється за посиланням https://forms.gle/A6vTQCPsbao6Fse57 . Файли мають бути підписані: Прізвище, ім’я учасника_Назва роботи (наприклад: Шевченко Тарас_Робот).

Лист  ДОН Запорізької ОДА № 02.2-16/290 від 24.03.2023 «Про проведення обласного онлайн-конкурсу художньо-технічної творчості «ТехноЕкоStyle»


« повернутися

Вхід для адміністратора