A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Умови участі у Всеукраїнському конкурсі юних дослідників "Кристали" ім. Є.Гладишева

Дата: 03.03.2023 12:16
Кількість переглядів: 179

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського»

Для участі здобувачам освіти віком від 13 до 18 років - до 20 березня 2023 року необхідно заповнити онлайн-заявку на сайті www.man.gov.ua та надіслати тези наукових досліджень на тему «Кристали: магія і технології» українською або англійською мовами на електронну адресу crystals.lviv@gmail.com.

 

     Про строки, формат та місце проведення II (фінального) етапу конкурсу та його учасників буде повідомлено додатково.

Вирощені кристали, належно упаковані та підписані (хімічна формула або назва використаної речовини, прізвище та ім’я учасника, клас, заклад освіти, населений пункт, область згідно з реєстрацією учасника Конкурсу), надсилати до 31 березня 2023 року на адресу 690068, м.Запоріжжя, вул. Чарівна, 11 з поміткою «Кристали» (відповідальна Ткаченко Тетяна Василівна, конт.тел. 099 79-169-25).

       У кого такої можливості немає, може надіслати відеосюжет тривалістю до 3 хв (або відповідне посилання на нього) про процес вирощування кристалу та кінцевий результат зі своїми коментарями на електронні адреси tktatvas@lgmail.com та crystals.lviv@gmail.com

Кожний учасник (зареєстрований!) має право представити на Конкурс лише одну роботу. Кристали, які не відповідають умовам  Конкурсу (невідповідність речовини, її маси), журі не оцінюватиме.

Лист ЗОЦЕНТУМ від 01.03.2023 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу юних дослідників «Кристали» імені Євгена Гладишевського»

Умови з інструкцією по вирощуванню кристалів та список учасників середньої вікової категорії, які пройшли відбірковий етап .

 


« повернутися

Вхід для адміністратора