A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Міжнародний конкурс з нейронаук «International Brain Bee»

Дата: 28.02.2023 19:43
Кількість переглядів: 55

З березня до червень 2023 року буде проведено Національний відбір до участі у Міжнародному конкурсі з нейронаук «International Brain Bee»

«International Brain Bee» - це змагання школярів з нейронаук, дисциплін, що досліджують нервову систему, будову та функції мозку, причини та симптоми неврологічних хвороб та способи їх лікування.

Національний відбір проводиться у 2 етапи:

I етап - відбірковий, передбачає інтернет-тестування, яке відбудеться онлайн 19 березня.

II етап - фінальне змагання, до якого будуть запрошені кращі учасники І етапу.

Переможець Національного відбору представлятиме Україну на Міжнародному конкурсі «International Brain Bee», який цього року заплановано онлайн під час З’їзду Американської Психологічної Асоціації (American Psychological Association, АРА Convention 2023 in Washington, DC).

До участі y Національному відборі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти.

Всім хто прагне долучитися необхідно до 15 березня зареєструватися за посиланням http://bit.ly/ukibrainbee та 19 березня пройти онлайн тест (детальні інструкції будуть надіслані на електронні адреси учасників після реєстрації). Про умови та терміни проведення II етапу буде повідомлено додатково

Список учасників II етапу Національного відбору буде оприлюднено на офіційному сайті конкурсу http://brainbee.in.ua/ та надіслано учасникам на зазначені під час реєстрації електронні адреси не пізніше ніж через 3 робочі дні після його завершення.

Детальна інформація, геми конкурсу та приклади завдань - на сайті http://brainbee.in.ua/, консультації за телефоном (або телеграм): (063) 85-938-07 Андрій ЧЕРНІНСЬКИЙ. ‘


« повернутися

Вхід для адміністратора