A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ІІ Міжнародне заняття доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин"

Дата: 24.02.2023 11:28
Кількість переглядів: 59

Пропонуємо закладам дошкільної освіти долучитись 1-7 березня 2023 року до проведення «II Міжнародного заняття доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.)

З метою покращення психологічного стану у дітей в час війни, зняття емоційної напруги, виховання гуманного ставлення до тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» БО «БФ «Щаслива лапа» пропонує закладам дошкільної освіти долучитись 1-7 березня 2023 року до проведення «II Міжнародного заняття доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Захід присвячений собакам та котам і може бути проведений як в очному, так і онлайн форматі.

Рекомендуємо закладам дошкільної освіти використати безкоштовні методичні матеріали

для проведення заняття викладені:

– на сайті Фонду «Щаслива лапа» – https://happvpaw.ua/ua/bioethics/teaching-materials

– за посиланням – https://cutt.lv/wiMOFsY

Фонд закликає не приносити/приводити на «Заняття доброти» тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим! Дбайте про здоров’я ваших чотирилапих друзів!

Якщо навчальний заклад має бажання долучитись до заходу та отримати електронний сертифікат учасника, необхідно:

  1. Заповнити заявку на участь до 07.03.23 р. (від одного навчального закладу подається 1 заявка)

https://cutt.ly/E9nQBAz

  1. Провести «Заняття доброти» 1-7 березня 2023 року.
  2. Зробити фотографії проведення занять та надіслати їх до 13.03.23 р. на електронну адресу –

bioetika@happypaw.ua . З кожного проведеного заняття необхідно надіслати лише 1 фото.

В листі з фотозвітом просимо зазначити наступну інформацію: назва навчального закладу,

населений пункт, кількість проведених Занять доброти.

Звертаємо вашу увагу, що зараховані будуть лише фото на яких зафіксовано процес проведення педагогами/психологоми/кінологами заняття доброти про котів та собак.

Індивідуальні фото дітей з їх домашніми улюбленцями не зараховуватимуться.

Серед всіх закладів дошкільної освіти, які проведуть «Заняття доброти» в усіх групах (крім ясельних груп та груп раннього віку), будуть розіграні колонки від Фокстрот. Щоб детальніше ознайомитись з умовами проведення II Міжнародного заняття доброти та розіграшу цінних подарунків перейдіть за посиланням – https://happvpaw.ua/ua/bioethics/news/one/9Q

Також пропонуємо вашому ЗДО долучитись до флешмобу “Добро переможе”. Умови: записати та викласти у ґасеЬоок 1-7 березня 2023 року групове відео від садочка, на якому вихователі та/або діти виголошують слоган “Дитячий садок No … міста … вірить в перемогу добра та щасливе майбутнє в Україні для людей та тварин. Передаємо естафету дитячому садочку No… міста …”. В публікації відео відмітити садочок, якому передано естафету (рекомендуємо також завчасно попередити цей садочок телефоном). Додати до публікації хештеги #заняття_доброти

#happypaw

Шановні педагоги, ми дуже хочемо, щоб якомога більше дітей з різних країн дізнались про правила поведінки з тваринами, тому якщо ви маєте знайомих педагогів за кордоном, долучайте їх до «Заняття доброти».

За додатковою інформацією звертайтесь на електронну пошту – bioetika@happypaw.ua та

за тел. (067) 658 80 20 (дзвінки прийматимуться з 20 лютого 2023 року) – Ельвіна Москалик, менеджер проекту «Біоетика» БО «БФ «Щаслива лапа».


« повернутися

Вхід для адміністратора