A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу  молодіжних  проєктів  з  енергозбереження  «Енергія і середовище» під гаслом  «Збережемо енергію – збережемо Планету!».

Дата: 27.01.2023 20:48
Кількість переглядів: 24

 Запрошуємо до участі  в  обласному етапі Всеукраїнського конкурсу  молодіжних  проєктів  з  енергозбереження  «Енергія і середовище» під гаслом  «Збережемо енергію – збережемо Планету!». який проходитиме  у січні-лютому 2023 року.   

 

До участі в конкурсі запрошуються учні, вихованці закладів загальної середньої,   віком до 17 років включно, які мають досягнення у впровадженні енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії для місцевих потреб, у підвищенні енергоефективності шкільних будівель;  

Також до участі в конкурсі запрошуються педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої,   які мають напрацювання у розвитку освіти школярів та просвіти населення з питань ресурсо-, природозбереження, ефективного використання і заощадження енергії.

 

Конкурс проводиться у два етапи:

І етап – заочний (обласний з 23 січня  до 25 лютого 2023 року),

ІІ етап − очний у формі стендових доповідей (11 - 13 квітня 2023 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді в м. Києві).

 

Для участі в І етапі конкурсу необхідно до 25 лютого 2023 року надіслати конкурсну роботу, виконану на електронних носіях українською мовою (не більше 5 сторінок разом з ілюстраціями, титульна сторінка не враховується), на електронну адресу:  kzzocentum@ukr.net

 

Список учасників ІІ етапу конкурсу буде оприлюднений на сайті https://nenc.gov.ua та на офіційних facebook-сторінках організаторів і партнерів конкурсу.

           Інформаційно-методичні матеріали щодо участі в Конкурсі  

Матеріали на конкурс надсилаються у термін до 25.02.2023 р. за адресою:

69068, м. Запоріжжя,  вул. Чарівна, 11, КЗ «ЗОЦЕНТУМ» ЗОР з поміткою «Енергія і середовище». У зв'язку з військовим станом та карантинними обмеженнями конкурсні роботи приймаються тільки через поштові послуги з

кур'єрською доставкою за рахунок відправника. 

        Контактна особа у Центрі – Мішкіна Раїса Борисівна, 0680613278.

         


« повернутися

Вхід для адміністратора