A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей" - 2023

Дата: 17.01.2023 17:36
Кількість переглядів: 62

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2023.

Південно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці організовує і проводить відбірковий тур Конкурсу на регіональному рівні серед учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, у трьох вікових групах:

перша група – від 6 до 10 років;

друга група – від 11 до 14 років;

третя група – від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок.
Конкурсні роботи мають висвітлювати тему охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості; сільському, лісовому та ліфтовому господарствах; медичній сфері; будівництві; на транспорті тощо.

Конкурс проводиться у два етапи. На першому етапі (з грудня по лютий) згідно з пунктом 6 Положення про проведення Конкурсу територіальні органи Держпраці проводять відбіркові тури в областях.

Другий фінальний етап організовує ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за участі Держпраці України (березень – квітень).

Необхідно до 15 лютого 2023 року направити до Управління інспекційної діяльності у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці конкурсні роботи, які відповідають даній тематиці. Контактна особа щодо взаємодії Володимир Єгунов (066)414-26-60. Прохання малюнки надсилати за адресою: 69032, м. Запоріжжя, Північне шосе, 25.

На переможців чекають Дипломи, відзнаки, а також чудові призи та цінні подарунки.
Детальніше з Положенням про проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням.


« повернутися

Вхід для адміністратора