A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей"

Дата: 11.01.2023 14:00
Кількість переглядів: 51

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей".

Конкурс для учнів закладів загальної середньої освіти віком від 6 до 18 років, який щороку організовують журнал «Охорона праці» та Державна служба України з питань праці за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Звертаємо Вашу увагу, що конкурсні малюнки надсилаються за адресою: 69032, м. Запоріжжя, вул. Північне шосе, 25, Управління інспекційної діяльності у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, з позначкою: «Конкурс дитячого .малюнка».

Конкурс відбувається у два етапи:

  • І етап (у регіонах) – до 15 лютого 2023 року. Учасники надсилають малюнки до відповідних територіальних управлінь Держпраці. Журі І етапу визначають переможців в областях і направляють їхні малюнки до редакції журналу «Охорона праці».
  • ІІ етап (фінал) – до 15 квітня 2023 року журі фіналу визначає переможців XІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023». Підбиття підсумків конкурсу та нагородження його переможців заплановано на 28 квітня 2023 року – Всесвітній день охорони праці.

Серед партнерів конкурсу – Міжнародна організація праці, Фонд соціального страхування України, федерації роботодавців та профспілок, бізнес-партнери тощо.

Посилання на анонс конкурсу:

https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok-2023/startue-konkurs-ditacogo-malunka-ohorona-praci-ocima-ditej-2023

Посилання на Положення про конкурс:

https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok-2021/polozenna-konkursu-ditacogo-malunka-ohorona-praci-ocima-ditej

Координатор конкурсу від журналу «Охорона праці»:

Солодчук Людмила  тел. +38-050-355-45-64.


« повернутися

Вхід для адміністратора