A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Продовжено термін прийому заявок на конкурс творчих проєктів "Код нації"

Дата: 05.01.2023 22:28
Кількість переглядів: 31

Громадська організація «Молоде покоління» є Національним організатором Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів «Код Нації. Українська Сніжниця», що проводиться у рамках Національного фестивалю «Код Нації» взимку 2022-2023 років. Національними організаторами конкурсу також є благодійний фонд «Відсоток Небайдужих», Всеукраїнський молодіжний рух Let`s do it Ukraine, проєкт «ProМову»; інформаційним партнером заходу є Український державний центр позашкільної освіти.

Реагуючи на звернення заявників та зважаючи на відсутність сприятливих умов для повноцінного функціонування закладів по роботі з молоддю, освіти, позашкілля та культури у часи збройного протистояння російським загарбникам, Національними Організаторами Конкурсу ухвалено рішення подовжити термін подання заявок у рамках Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів «Код Нації. Українська Сніжниця».

Новими етапами конкурсу визначено:

  • Подача заявок конкурсантами 05 грудня 2022 року– 31 січня 2023 року
  • Оцінювання заявок конкурсною комісією 26 грудня 2022 року – 10 лютого 2023 року
  • Оголошення переможців 13 січня 2023 року
  • Надсилання подарунків переможцям 13 січня – 28 лютого 2023 року.

Увесь прибуток у рамках конкурсу йде на ЗСУ!

Більш детальна інформація, Положення про Конкурс, матеріали для розповсюдження та публікацій у соціальних мережах містяться на веб сайті конкурсу  за посиланням: https://contest.kod-natsii.com


« повернутися

Вхід для адміністратора