A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

УВАГА! Відкритий обласний творчий онлайн-конкурс «Роби як я»

Дата: 29.12.2022 12:42
Кількість переглядів: 65

Запрошуємо до участі у відкритому обласному творчому онлайн-конкурсі «Роби як я», який триватиме   з 30 січня до 17 лютого 2023 року.

Для участі у Конкурсі необхідно надіслати конкурсну відеороботу, фотосвітлини завершеної конкурсної роботи та художнє есе на електронну адресу Центру НТТУМ «Грані»: <centr.grani.zp@gmail.com> за темою: «В Україні майбутнього має бути...» у номінаціях: образотворче мистецтво, вироби з пластиліну та вироби з екоматеріалів (природні та непридатні матеріали).

У Конкурсі беруть участь здобувачі освіти віком до 18 років (включно) закладів дошкільної, загальної середньої  освіти.

Інформаційно-методичні рекомендації щодо участі у Конкурсі розміщені
на сайті Центру НТТУМ «Грані»:
www.grani.in.ua, розділ «Документація/Масова робота».

До участі у Конкурсі допускаються конкурсні роботи, що виконані лише автором без допомоги батьків або сторонніх осіб. Кількість конкурсних робіт від одного учасника необмежена.

Конкурсною роботою вважається відеоролик процесу створення моделі/поробки (згідно з обраною номінацією), фотосвітлини готової роботи та есе-опис моделі/поробки.

Всі конкурсні роботи будуть розміщені на сторінці організатора Конкурсу у соціальній мережі Facebook «Центр «ГРАНІ» (https://www.facebook.com/groups/340021156566662/) впродовж двох робочих днів після відправлення їх на вказану електронну адресу.

Роботи приймаються у термін до 16 лютого 2023 року включно. Переможці конкурсу визначаються за найбільшою кількістю набраних вподобань (лайків) станом на 16:00 год. 17 лютого 2023 року та за рішенням журі по кожній номінації окремо.

Додаткова інформація за телефоном Центр НТТУМ «Грані»: 099-114-85-45, контактна особа - Смирнова Анна Василівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора