A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Вебінар «Старша профільна школа: від ідеї до сталих результатів»

Дата: 24.11.2022 14:46
Кількість переглядів: 18

Шведсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» продовжує цикл вебінарів «Освіта в умовах воєнного стану». Запрошуємо вас взяти участь у вебінарі «Старша профільна школа: від ідеї до сталих результатів».

Реформа старшої школи – це майбутнє, але вже сьогодні дедалі більше громад, керівників закладів освіти ініціюють і втілюють ці зміни. Сьогодні всіх хвилює питання які будуть результати цих змін, чи будуть вони сталими, що для цього потрібно? Як забезпечити якість освітніх послуг в профільних ліцеях?

29 листопада о 14 годині запрошуємо вас долучитися до вебінару під час якого ви дізнаєтеся про досвід впровадження профільного навчання Володимирецьким ліцеєм «Колегіум», Володимирецької селищної ради Рівненської області, складові що забезпечують високу якість освітніх послуг та допомагають учням ліцею вже майже 25 років віднайти свій шлях і продовжувати навчання у престижних вузах України.

Для участі у вебінарі просимо зареєструватися перейшовши за наступним посиланням https://forms.gle/d6TpzJ2DkvLJaBx1A

Лінк на зум зв'язок буде надіслано напередодні дня проведення вебінару , але не пізніше 11 години 29 листопада. 

У разі запитань телефонуйте 0674582997 Інна Білик, експерт шведсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні"


« повернутися

Вхід для адміністратора