A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Всеукраїнські проєкти екологічного спрямування

Дата: 23.11.2022 09:05
Кількість переглядів: 103

Громадська організація «Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine»  закликає учнівську молодь закладів освіти та громадян  взяти активну участь у її щорічних всеукраїнських проєктах соціально-екологічного спрямування, а саме: 

З 05 листопада по 25 листопада цього року «Let’s do it Ukraine» проводить Всеукраїнський щорічний проєкт «Мішечок» (положення проєкту, технічні рекомендації див. за посиланням http://surl.li/phtf, інформаційна довідка Додаток 1). Лист 2

З 5 листопада 2022 року ми заохочуємо шити екомішечки для користування в повсякденному житті та побуті. А також прагнемо, щоб використання цих торбинок стало щоденною корисною звичкою – альтернативним пакуванням  при покупці товарів, упакуванні повсякденних речей в багаторазові мішечки.

Запрошуємо заповнити анкету учасника  та поділитися вашим досвідом у соціальних мережах до 25 листопада 2022 року й отримати  можливість виграти приз для себе і своєї школи.

З 05 листопада по 03 грудня 2022 року – Національна мапа пунктів прийому вторинної сировини www.recyclingpoints.org (інформаційна довідка, календарний план подій див. Додаток 2).

Додатки 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора