A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Моя країна – Україна!»

Дата: 18.11.2022 11:59
Кількість переглядів: 180

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!», який триватиме впродовж листопада по 5 грудня 2022 року  

Конкурс проводиться з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції та готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни; розвитку пізнавальних процесів у дітей, зокрема: уяви, сприйняття, уваги, мислення; формування екологічної культури. До участі в конкурсі запрошуються учні та учнівські колективи закладів загальної середньої освіти від 7 до 18 років. Детальні умови участі у обласному етапі Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!».

Для участі в обласному етапі конкурсу необхідно до 5 грудня 2022 року надіслати фотороботи учасників на електронну адресу nata.avramko@gmail.com.

Детальна інформація – за телефоном: (097)807-12-91 (Наталія Вікторівна Авраменко – координатор заходу).

Роботи переможців обласного етапу Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!» будуть відправлені в Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, де будуть нагороджуватися дипломами відповідного ступеня.


« повернутися

Вхід для адміністратора