A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчимося заповідувати»

Дата: 01.11.2022 11:33
Кількість переглядів: 34

Запрошуємо до участі у обласному  етапі   Всеукраїнського конкурсу «Вчимося заповідувати»

  Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради оголошує з жовтня 2022 року по 25 листопада 2022 року проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчимося заповідувати».

Мета конкурсу: залучення молоді до роботи зі збереження фіто різноманіття, активізація природоохоронної роботи через різні форми еколого-краєзнавчої діяльності; проведення  учнями пошукової роботи з находження стародавніх дерев; виховання еколого-природоохоронної свідомості, формування екологічного світогляду та компетентності на засадах раціонального природокористування.

Матеріали про участь у Конкурсі в паперовому вигляді надсилаються до 25.11.2022 року на адресу КЗ «ЗОЦЕНТУМ» ЗОР: 69068,  м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11 з приміткою «Вчимося заповідувати» або на електронну пошту: kzzocentum@ukr.net.

 Інформаційно-методичний лист про умови проведення Конкурсу розміщено на сайті Обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді: www.zocentum.com (розділ – нормативні документи/положення та умови).

Детальна інформація – за телефоном: (061) 280-51-58, 068-061-32-787, (Мішкіна Раїса Борисівна – координатор конкурсу).


« повернутися

Вхід для адміністратора