A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Про І етап Всеукраїнського біологічного Форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи» і «Позашкільний освітній Хаб для дітей переселенців та студентської молоді»

Дата: 19.10.2022 10:42
Кількість переглядів: 15

Запрошуємо до участі у  фінальному етапі Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи» (далі - Форум).

До участі в заході запрошуються учні закладів загальної середньої освіти, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук. Запрошуємо до участі в режимі онлайн дітей переселенців та студентську молодь, які наразі перебувають за межами України.
Для участі в І етапі Форуму необхідно до 01 листопада 2022 року зареєструватися в режимі он-лайн. Форма реєстрації – лист НЕНЦ від 14.09.2022 N 167.
На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального (очного) етапу заходу. Результати відбору будуть оприлюднені до 03 листопада 2022 року на сайті: https://nenc.gov.ua.
Заявку для участі в І етапі Форуму та тези науково-дослідницького проєкту необхідно надіслати до Національного еколого-натуралістичного центру 
учнівської молоді, та на електрону адресу Запорізького обласного еколого-натуралістичного центру kzzocentum@ukr.net.

Контактна особа від ЗОЦЕНТУМ: Авраменко Наталія Вікторівна ((0612)280 51 58, (097) 807 12 91).

Лист Комунального закладу "Запорізького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді" Запорізької обласної ради від 14.10.2022 № 92 "Про І етап Всеукраїнського біологічного Форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи» і «Позашкільний освітній Хаб для дітей переселенців та студентської молоді"


« повернутися

Вхід для адміністратора