A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний дитячо технічний лего-конкурс "Зроби свій HIMARS"

Дата: 14.10.2022 10:11
Кількість переглядів: 49

ЗАПРОШУЄМО ВЗЯТИ УЧАСТЬ В КОНКУРСІ

Для участі у Конкурсі необхідно зареєструвати конкурсну відеороботу та фотосвітлину завершеної конкурсної роботи за посиланням: <https://cutt.ly/TBoSXrv>за темою «Зроби свій HIMARS».

У Конкурсі беруть участь здобувані освіти віком до 18 років (включно) закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (п рофес і й н о-тех н і ч н ої) ос віти.

Інформаційно-методичні рекомендації щодо участі у Конкурсі розміщені на сайті Центру НТТУМ «Грані»: www.grani.in.ua, розділ «Документаці-я/Масова робота».

До участі у Конкурсі допускаються конкурсні роботи, що виконані лише автором без допомоги батьків або сторонніх осіб. Кількість конкурсних робіт від одного учасника необмежена.

Конкурсною роботою вважається відеоролик процесу створення та
застосування готової моделі, яка складена з деталей конструктора торгової марки «Lego» або його аналогів, а також фотосвітлина готової моделі.

Всі конкурсні роботи будуть розміщені на сторінці Організатора Конкурсу у соціальній мережі Facebook «Центр «ГРАНІ» (https://www.facebook.com/groups/340021156566662/) впродовж одного робочого дня після заповнення заявки.

Роботи приймаються до 16:00 год. 16 жовтня 2022 року. Переможці Конкурсу визначаються за найбільшою кількістю набраних вподобань (лайків) станом на 20:00 год. 16 жовтня 2022 року та за рішенням журі по кожній номінації окремо.

Лист Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 13.10.2022 № 02.2-16/868 "Про проведення обласного дитячого технічного лего-конкурс "Зроби свій HIMARS"


« повернутися

Вхід для адміністратора