A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний творчий онлайн-конкурс "Роби як я"

Дата: 17.10.2022 08:45
Кількість переглядів: 32

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуєо взяти участь  в онлайн-конкурсі "Роби як я".

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради  з 31 жовтня до 18 листопада 2022 року проводиться обласний відкритий творчий онлайн-конкурс «Роби як я».

Для участі у Конкурсі необхідно надіслати конкурсну відеороботу, фотосвітлини завершеної конкурсної роботи та художнє есе на електронну адресу Центру НТТУМ «Грані»: <centr.grani.zp@gmail.com>за темою «Мій Запорізький край» у номінаціях: лего-конструювання, довільні матеріали та комп’ютерна графіка.

У Конкурсі беруть участь здобувачі освіти віком до 18 років (включно) закладів дошкільної, загальної середньої освіти.

Інформаційно-методичні рекомендації щодо участі у Конкурсі розміщені на сайті ’Центру НТТУМ «Грані»: www.grani.in.ua, розділ «Доку.ментація/Масова робота».

До участі у Конкурсі допускаються конкурсні роботи, що виконані лише автором без допомоги батьків або сторонніх осіб. Кількість конкурсних робіт від одного учасника необмежена.

Конкурсною роботою вважається відеоролик процесу створення моделі/поробки (згідно обраної номінації), фотосвітлини готової роботи та есе- опис моделі/поробки.

Всі конкурсні роботи будуть розміщені на сторінці організатора Конкурсу у соціальній мережі Facebook «Центр «ГРАНІ» (https://www.facebook.com/groups/340021l56566662/) впродовж двох робочих днів після відправлення їх на вказану електронну адресу.

Роботи приймаються у термін до 17 листопада 2022 року включно. Переможці Конкурсу визначаються за найбільшою кількістю набраних вподобань (лайків) станом на 16:00 год. 18 листопада 2022 року та за рішенням журі по кожній номінації окремо.

Лист Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 13.10.2022 № 02.2-16/867 "Про проведення відкритого творчого онлайн-конкурсу "Роби як я"


« повернутися

Вхід для адміністратора