A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласна патріотична благодійна акція дитячих малюнків-листівок "Запорізький козацький край - за Волю, Честь і Перемогу!"

Дата: 07.10.2022 09:16
Кількість переглядів: 86

Запрошуємо взяти участь в обласній патріотичній акції

Лист Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації від 06.10.2022 № 02.2-16/854 "Про проведення обласної патріотична благодійна акція дитячих малюнків-листівок "Запорізький козацький край - за Волю, Честь і Перемогу!"

Обласна патріотична благодійна акція  дитячих малюнків-листівок

 «Запорізький козацький край – за Волю, Честь і Перемогу!»

серед дітей, учнівської та студентської молоді

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  Обласна патріотична благодійна акція дитячих малюнків-листівок «Запорізький козацький край – за Волю, Честь і Перемогу!» (далі – Акція) проводиться до Дня захисників і захисниць України, з метою формування у молодого покоління високих моральних цінностей, виховання патріотизму та національної свідомості, підтримки бойового духу військових Збройних Сил України та віри у Перемогу України над російським агресором.

2. ОРГАНІЗАТОРИ

  Департамент освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та комунальний заклад «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради.

3. УЧАСНИКИ АКЦІЇ

  У Акції беруть участь автори та творчі колективи – здобувачі освіти закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти; вихованці закладів загальної середньої освіти із інтернатами (пансіонами) віком від 6 до 21 року.

4. ВИМОГИ

  Для участі в Акції необхідно підготувати малюнки-листівки з віршами або побажаннями – віри в майбутнє, поваги до подвигів наших Героїв-захисників, любові до Батьківщини та рідного Запорізького краю.

  Малюнки можна виконати у будь-якій техніці: гуаш, масло, кольорові олівці, фломастери тощо.

Формат малюнка – А4, А3 (довільне розташування малюнка та тексту).

  До малюнків додається загальна заявка (зразок додається).

  Малюнки-листівки та заявки необхідно надіслати 12 жовтня 2022 року за адресою: 69036, м. Запоріжжя, пр. Маяковського, 14, комунальний заклад «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради, з поміткою: Обласна благодійна акція «Запорізький козацький край – за Волю, Честь і Перемогу!».

  Учасники Акції будуть нагороджені дипломами комунального закладу «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради.

  Увага! Надіслані малюнки-листівки не повертаються, будуть направлені нашим захисникам у райони воєнних (бойових) дій.

  Додаткова інформація за телефоном: (093) 977-52-89, контактна особа – Зінченко Людмила Георгіївна.

До 12 жовтня 2022 року передати дитячі малюнки та сувеніри-обереги до комунального закладу «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради для подальшої доставки у зону бойових дій для воїнів Збройних Сил України.

  Також творчі роботи та привітання до Дня захисників і захисниць України розміщувати на офіційних сайтах та на сторінках закладів освіти у соціальних мережах: хештег #Запорізький_Козацький_Край_За_Волю Честь_і__Перемогу


« повернутися

Вхід для адміністратора