A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Міжрегіональних геолого-краєзнавчих онлайн-змагань учнівської молоді «Юний геолог»

Дата: 23.09.2022 09:21
Кількість переглядів: 58

з 06 до 08 жовтня 2022 року на базі комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради (далі - КЗ «Центр туризму» ЗОР) проводяться Міжрегіональні геолого-краєзнавчі онлайн-змагання учнівської молоді «Юний геолог» (далі - Онлайн-змагання). Онлайн-змагання відбудуться за допомогою ресурсу Google Meet.

До участі в Онлайн-змаганнях запрошуються команди учнівської молоді:  учні закладів загальної середньої,  клуби за місцем проживання.

Програма Онлайн-змагань передбачає: привітання команд, майстер-класи відомих геологів та краєзнавців, конкурс «Геологічна пам’ятка мого краю», конкурс «Геологи розповідають, геологи запитують», вікторина «Юні знавці геології».

Для участі у Онлайн-змаганнях команди надсилають попередню заявку до 27.09.2022 року на електронну пошту відділу краєзнавства та патріотичного
виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР:
kray_zoctkum@ukr.net із зазначеною темою: «Геологічні онлайн-змагання».

За додатковою інформацією просимо звертатися до КЗ «Центр туризму» ЗОР за телефонами: (061) 224-02-71; 099-412-90-92, контактна особа - Юрій Сало


« повернутися

Вхід для адміністратора