A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Обласний етап бліц-конкурсу українського патріотичного смайлу до Дня українського козацтва та Дня захисника України

Дата: 20.09.2022 16:52
Кількість переглядів: 58

Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді пропонує провести з вересня по 10 жовтня 2022 року обласний етап бліц-конкурсу українського патріотичного смайлу до Дня українського козацтва та Дня захисника України (далі – Конкурс).

         Смайл – коротка знакограма, яка відображає емоцію на письмі. Елемент масової культури, що виник в міру поширення мережі Інтернет серед широких верств населення. Може складатися з різноманітних символів, як букв алфавіту, знаків пунктуації та різних службових символів тощо.

         На конкурс можуть бути представлені смайли, виконані в будь-якому графічному редакторі; поробки смайлів з різних матеріалів.

Робота має бути підписана: назва роботи; короткий опис роботи; прізвище, ім’я, по батькові автора; рік народження; назва закладу позашкільної освіти, назва закладу загальної середньої освіти, клас; адреса; номер мобільного телефону автора; прізвище, ім’я, по батькові керівника, мобільний телефон керівника.

Всі записи виконуються державною мовою з урахуванням вимог сучасного українського правопису.

Роботи, викачані з Інтернету, будуть відхилені.

Для участі в обласному етапі конкурсу необхідно до 10 жовтня 2022 року надіслати фото (поробку) смайлу на електронну адресу nata.avramko@gmail.com або на адресу ЗОЦЕНТУМ: 69068, м. Запоріжжя, вул.. Чарівна, 11.

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників обласного етапу конкурсу. Результати обласного етапу будуть оприлюднені на сайті www.zocentum.com  (розділ – нормативні документи).

Детальна інформація – за телефоном: (097) 807-12-91 (Наталія Вікторівна Авраменко – координатор заходу).

Роботи переможців обласного етапу бліц-конкурсу українського патріотичного смайлу будуть відправлені в Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, де будуть нагороджуватися дипломами відповідного ступеня та розміщені в науково-художньому журналі для дітей та юнацтва «Паросток», на сайті НЕНЦ.

Зауважуємо: при створенні новітніх мистецьких продуктів просимо дотримуватися норм українського законодавства, яке зобов’язує з належною пошаною ставитися до думок та переконань українського суспільства.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора