A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Всеукраїнський флешмоб «З пухнастими до перемоги».

Дата: 14.06.2022 10:20
Кількість переглядів: 34

Шановні педагоги, вас вітає БФ «Щаслива лапа»!


Ми щиро сподіваємось, що ви, ваші учні, їх рідні та чотирилапі улюбленці у безпеці.
Наш освітній проєкт «Біоетика» продовжує свою роботу.
Наразі ми плануємо запуск 20 червня Всеукраїнського флешмобу «З пухнастими до перемоги».

Мета флешмобу – підтримка духу українців дітьми та їх чотирилапими друзями.

Для участі у флешмобі необхідно створити відео, в якому діти із своїми чотирилапими друзями підтримують одне одного, та українців та викласти відео в соціальних мережах 20 червня. Участь можуть приймати діти, які наразі проживають в різних країнах світу. Вік дітей необмежений.

Умови флешмобу

Для участі необхідно:

  1. Зняти коротке відео (до 10 с), на якому дитина/діти, знаходяться в кадрі зі своїм домашнім улюбленцем, та говорить/ять слова підтримки, звертаючись до інших дітей України та українців. Текст звернення обов’язково має містити згадку про домашнього улюбленця та бути позитивним  (наприклад: «Я та мій кіт Зося віримо в нашу перемогу. Все буде Україна!», «Ми з моїм собакою Смішком весь час війни підтримуємо один одного. А зараз хочемо підтримати і вас: все буде добре, віримо в Україну!»,  «Моя кішка Джавеліна разом з нашою родиною були вимушені виїхати у безпечне місце. Бережімо та підтримуємо один одного!», «Я та мій пес Арчі передаємо всім свої обійми і підтримку. А також бажаємо всім мирного неба» та  і т.п.).
  2. Відео потрібно зняти горизонтально.
  3. Якість та звук відео мають бути максимально чіткими.
  4. Відео має бути записано українською мовою.
  5. Мовлення дитини має бути зрозумілим.
  6. Відео має бути позитивним та оптимістичним.
  7. Викласти відео 20 червня після 9:00 з хештегами #happypaw #bioetika #Ukraine.
  8. Автори 5 найкращих відео отримають настільну гру «Happy paw» від БФ «Щаслива лапа» та ТМ Purina (необхідно буде оплатити лише доставку Новою поштою).

Якщо ви хочете, щоб ваше відео було викладено на сторінці нашого Фонду, то надішліть його до 15 червня на електронну адресу - bioetika@happypaw.ua. До відеоролика, надісланого Фонду, необхідно прикріпити відскановану/сфотографовану згоду на обробку персональних даних (приклад форми за посиланням - https://docs.google.com/document/d/1uv37Hxtq06pmdgmPxuaiioA05mt-4ajF/edit?usp=sharing&ouid=104818178083006951743&rtpof=true&sd=true ) та контактний номер телефону.

З найкращих надісланих відео нашим Фондом буде створено та викладено відеоролик.
 
Надаючи відео та інші аудіовізуальні твори, на яких зняті фізичні особи, Учасник несе відповідальність перед Фондом за отримання від таких фізичних осіб згоди на зйомку та права на використання і поширення фото-, відео, інших аудіовізуальних творів за їх участі, зокрема, у разі пред'явлення претензій до Фонду, зобов'язується відшкодувати Фонду усі стягнуті з Фонда кошти, витрати, пов'язані із вирішенням таких претензій.

Більше новинок від нашого проєкту на сайті - https://happypaw.ua/ua/bioethics/news

Якщо у вас виникли додаткові питання, то напишіть нам - bioetika@happypaw.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора