A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дитяче онлайн-радіо "Паляниця"

Дата: 27.04.2022 19:44
Кількість переглядів: 130

За підтримки Міністерства освіти і науки України Українським державним центром позашкільної освіти (далі - УДЦПО) за сприяння Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти і виховання 20 березня 2022 року створено Дитяче онлайн-радіо "Паляниця" (далі - Дитяче радіо).

Мета Дитячого радіо: збереження психічного здоров'я учасників освітнього процесу (здобувачів освіти, їхніх батьків, освітян), підтримка їх морального духу, патріотичне виховання засобами музичного мистецтва.

Прослуховування ефіру відбувається через мережу Інтернет за посиланням https://palianitcia.radio12345.com/. Режим роботи Дитячого радіо 24/7.

Наразі аудіо-контент Дитячого радіо сформовано із записів виступів солістів і художніх колективів дітей та молоді (музичних, вокальних та літературно- художніх (театральних) колективів та сольних виконавців закладів позашкільної та загальної середньої освіти, а також виступів лідерів учнівського самоврядування.

Для поповнення якісним аудіо-матеріалом просимо поширити інформацію про Дитяче радіо серед закладів освіти та, по-можливості, серед закладів сфери культури, які працюють з дітьми та учнівською молоддю (музичні школи, школи мистецтв, музичні студії тощо), з метою сприяння в отриманні аудіозаписів від зазначених закладів, зроблених колективами і солістами на студіях (в довоєнний період або в безпечних умовах зараз). Прохання надсилати аудіо-матеріали на електронну адресу УДЦПО: konkurs.udcpo@gmail.comзгідно технічних вимог, що додаються у листі МОНУ від 23.04.2022 № 1/36-20-22  Додаткова інформація за тел: 0673566139 - Сергій Косенко.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора