A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Всеукраїнський конкурс есе "Моя мрія - Успішна Україна"

Дата: 27.01.2022 15:52
Кількість переглядів: 67

ПОЛОЖЕННЯ про Всеукраїнський конкурс есе "Моя мрія - Успішна Україна"

сторінки 1-2, сторінки 3-4

 

Із метою виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції, промоції територіальних громад та навчальних закладів на загальнодержавному рівні кафедрою міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівського національного аграрного університету за фінансової підтримки ТОВ «Краснебрук» проводиться Всеукраїнський конкурс есе «Моя мрія  успішна Україна». Конкурс проводиться серед учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти, спеціалізованих шкіл, ліцеїв та студентів коледжів.

Прийом робіт триватиме від 15 січня до 15 березня 2022 року, визначення та оголошення переможців  –  після 15 квітня 2022 року.

Конкурс проводиться за наступними (орієнтовними) темами:

  • Що означає бути європейцем?
  • Вплив інтернету на людину та суспільство.
  • Що обереш ти: розвиток своєї громади (міста, села) чи пошук чогось кращого?
  • Моя громада  найкраща громада.

Есе повинно мати: назву; заклад освіти; прізвище та ім’я автора; прізвище, ім’я та по батькові, посаду наукового керівника та сам текст есе, яке необхідно надіслати на електронну пошту konkurs_ese_2022@ukr.net   

Учасники, роботи яких пройшли відбірковий етап та стали лауреатами конкурсу, будуть нагороджені дипломами лауреатів конкурсу. Переможці отримають диплом І ступеня (приз – ноутбук), дипломи ІІ та ІІІ ступенів (5 грошових премій) та 15 кращих робіт отримають заохочувальні цінні подарунки.

Нагородження буде відбуватись у травні 2022 року у м. Львів (головний корпус Львівського національного аграрного університету) за попередньо узгодженою датою.

Деталі та офіційну інформацію щодо конкурсу можна отримати на офіційних ресурсах Кафедри міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівського НАУ https://www.facebook.com/mev.lnau і https://www.instagram.com/mevandmark_department


« повернутися

Вхід для адміністратора