A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Творчий конкурс «КрутеЗНО: ЗНО у твоєму плеєрі»

Дата: 26.01.2022 14:38
Кількість переглядів: 49

З метою популяризації читання, підвищення рівня читацької компетентності учнів 8-11 класів, підтримки творчо обдарованої учнівської молоді та освітян, а також створення умов для впровадження нових інтерактивних форматів у практику гуманітарної освіти України, творча агенція «Баляндраси» спільно з Комунальним позашкільним навчальним закладом «Київська Мала академія наук учнівської молоді» започаткували творчий конкурс «КрутеЗНО: ЗНО у твоєму плеєрі» (деталі конкурсу – за посиланням: https://krutezno.com/).

У рамках конкурсу, що стартував 17 січня 2022 року, учні 8-11 класів (віком від 14 до 18 років) та освітяни мають можливість підготувати конкурсні роботи - літературні подкасти на тексти, що увійшли до переліку обов’язкових для прочитання творів для ЗНО-2022.

  • Конкурс відбуватиметься у 5 номінаціях:
  •  Фольклор і Давня українська література;
  •  Нова українська література;
  •  Новітня українська література;
  •  Сучукрліт;
  • Мала поетична форма.

Журі конкурсу визначатиме в кожній із номінації 2 переможців, які є представниками 2 вікових категорій – учасників віком від 14 до 18 років та учасників віком від 18 років.

Також до оцінки журі додаватиметься рейтинг кожного подкасту за підсумками відкритого онлайноцінювання.

Звертаємо вашу увагу, що з 15 квітня 2022 року всі конкурсні роботи будуть доступними для прослуховування на партнерській платформі LitCom. А отже, учні та освітяни матимуть безкоштовний доступ до літературних подкастів, що висвітлюватимуть тематику, історію написання, сюжет, характеристику героїв тощо на 85 творів української літератури. Таким чином, ми переконані, через конкурс випускники шкіл, а також вчителі української літератури одержать додаткові матеріали, які зможуть якісно використовувати в навчальному процесі, зокрема під час підготовки до складання ЗНО-2022.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС


« повернутися

Вхід для адміністратора