A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Олімпіада з математики

Дата: 11.01.2022 14:48
Кількість переглядів: 41

Запорізький національний університет запрошує вас взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді з математики ЗНУ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.

До участі в олімпіаді допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів закладів загальної середньої освіти, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в 2022 році.

Олімпіада буде проходити в два тури.

Перший тур – дистанційний – пройде 27 лютого 2022 року на платформі СЕНЗ ЗНУ. Учасники першого туру, що набрали не менше 75% від максимальної кількості балів, будуть допущені до участі у другому, очному, турі олімпіади, проведення якого планується у квітні 2022 року.

Переможцями олімпіади будуть вважатися ті учасники, які в другому турі набрали не менше 90% від максимальної кількості балів. Усі переможці олімпіади отримають від 10 до 20 додаткових балів до сертифікату ЗНО з математики при вступі до ЗНУ на всі освітні програми за спеціальностями, які користуються особливою підтримкою держави. З переліком таких спеціальностей можна ознайомитися тут.

До участі в олімпіаді будуть допущені лише зареєстровані учасники. Реєстрацію буде відкрито до 15 лютого 2022 року включно.

Інструкцію до участі в першому турі олімпіади буде надіслано кожному зареєстрованому учаснику на електронну адресу, яку вказано при реєстрації.

Більш детальна інформація за посиланням: http://sites.znu.edu.ua/matholymp/

Інформацію про проведення олімпіади можна знайти також на сторінці математичного факультету ЗНУ у Фейсбуці @mathznu або в телеграм-каналі t.me/ab_matfak_znu. З усіма питаннями стосовно реєстрації та проведення олімпіади звертайтеся за адресою matholympznu@gmail.com.

Зверніть увагу, що можна стати студентами ЗНУ, скориставшись для вступу правом на першочергове зарахування https://www.znu.edu.ua/cms/index.php?action=news/view_details&news_id=55859&lang=ukr&news_code=mozhna-stati-studentami-znu--skoristavshis-dlya-vstupu-pravom-na-pershochergove-zarakhuvannya

Будемо вдячні за заповнення форми «Анкета вступника»: https://forms.gle/GMeKYi3sVyA3dpQf7

Посилання на участь у «Школі лідерів учнівського самоврядування»: https://forms.gle/qswaNTT1M6x9GKxf8

--

З повагою

відділ доуніверситетської підготовки, профорієнтації та працевлаштування

Запорізького національного університету

Телефони (061) 289-12-96(061) 228-76-01

Телеграм-канал: https://t.me/VDPP_ZNU

Сайт відділу: http://sites.znu.edu.ua/vdpp/

Facebook: https://www.facebook.com/vdpp.znu

YouTube:

https://www.youtube.com/user/ZNUofficial/videos?view_as=subscriber

Instagram:

https://www.instagram.com/vstupnyk_znu/


« повернутися

Вхід для адміністратора