A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ,
КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ
МИХАЙЛО-ЛУКАШІВСЬКОЇ
СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Конференція "Загальношкільний підхід до попередження насильства в закладах освіти: інструменти та практики"

Дата: 28.05.2021 17:18
Кількість переглядів: 93

 Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» у 2020 році оновив методичний посібник "Попередження насильства у закладах освіти". Посібник схвалено для використання у закладах загальної середньої освіти за висновком комісії з психології та педагогіки науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України (лист ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 04.09.2020 №22.1/12-Г-768). 

Друковані версії посібника були на безоплатній основі передані до обласних закладів післядипломної педагогічної освіти. Електронна версія публікації доступна на сайті МОН.

Окрім того, у 2021 році у кількох областях за підтримки Фонду та у співпраці із закладами післядипломної педагогічної освіти пройшла серія вебінарів для команд закладів освіти області задля ознайомлення із оновленим інструментом, та його практичного використання. 

2 червня 2021 року відбудеться онлайн конференція «Загальношкільний підхід до попередження насильства в закладах освіти: інструменти та практики».

Участь у конференції візьмуть представники Міністерства освіти і науки України, Національної поліції України (ювенальної превенції), закладів післядипломної педагогічної освіти та адміністратори закладів освіти. 

Програма заходу – за посиланням

Реєстрація для участі у конференції відкрита до 01.06.2021р. за посиланням

Трансляція події відбуватиметься у Facebook на сторінках: 

 Захід організований Благодійним фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» за підтримки Інституту ЮНЕСКО з інформаційних технологій в освіті та у співпраці із Інформаційною онлайн-платформою «Центр Знань».

 

 

 

 

 



 


« повернутися

Вхід для адміністратора